jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

GARANTI - KØBELOVEN SIKRER DIG !

- og vi er med på ideerne - kunder skal ikke snydes, de skal serviceres...

 

GARANTI 6 MÅNEDER - HERTIL YDERLIGERE 18 MÅNEDERS REKLAMATIONERET IALT 2 ÅR.

Altså 1 års garanti, og det er efter købeloven plus yderligere 1 års reklamationsret

 

PRISGARANTI - DISCOUNT

Ser du varen annonceret og kan købe varen indenfor 30 dage efter leveringsdato, billigere end vi har solgt varen til - garanterer vi at vi refunderer forskelsbeløbet på varen. Dette gælder ikke på brugte varer der ikke er sammenlignelige som gamle side by side el.l. køtilbud.

Prisgarantien sikrer dig prismæssigt så du ikke betaler for meget for en vare - det kan jo være svært at efter se varerpriser på 2-3000 produkter.

I tilfælde hvor dette ikke kan lade sig gøre, kan det komme på tale at levere varen tilbage og modtage beløbet retur så du kan købe den annoncerede vare. Dette tilbyder vi også at gøre for dig.  Det er nu ikke hændt i vores mere end 30 årige historie.

 

3 måneder garanti på brugte varer

På brugte varer har 3 måneders garanti, med mindre andet er aftalt.

 

Op til 40 fabriksgaranti 

De forskellige produkter giver op til 40 års garanti, herom på firmaernes hjemmesider, og garantierne for nye varer følger produkterne samt vor fakture. Det er nødvendigt at sætte sig ind i firmaernes garantiordninger - der er jo lavet for at få dig til at købe og have glæde af produktet.

 

KNIVLOVGIVNINGEN - KNIVLOVEN - ULOVLIGE KNIVE 

Vi sælger ikke ulovlige knive !

- mener du at have købt en ulovlig kniv hos JagtDanmark A/S (siden 1/7-2013) - enhåndsbetjent - kan du returnere den og vi vil grundigt undersøge om kniven anses for ulovlig.

Er den lovlig returnerer vi den til dig, (vi mener ikke at have solgt ulovlige knive), er den ulovlig eller kan tolkes som ulovlig, destruerer vi den og du kan til samme pris få leveret en anden kniv fra vort sortiment - en kopi af din faktura skal vedlægges, samt navn, bopæl og adresse.

Knivloven er håbløs uklar - men det ser ud til at den forbedres løbende. Gad vide om -det bliver forbudt at gå ned enhåndsbetjente kuglepenne - det er jo farlige stikvåben.

Vi opfordrer alle jægere og lommeknivsbrugere at lægge pres på politikerne til ændring til normale forhold, hvor ikke 95 % af alle lommeknive i verden er forbudt i tosse-Danmark.  

 

 


HjemHjem

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682