jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

Josef Winkler Ferlach Østrig de Luxe Dobbeltriffel med haglløb og Bochbüchsflinte ekstra løb

Josef Vinkler Ferlach Austria. Luksusvåben med 3 sæt løb luksusgraveret og med Fischhaut netskæringer i presentation case, 2 kikkerter i 2 einhakmontager, guldbelagt ejectors på 2 løb, snelle på foreste aftrækker, det er vel unødvendigt at sige at guld ejectoren kaster patronerne ud lige ved siden af hinanden. 

Flere detaljer

Nedsat pris!
kr. 295.000 inkl. moms

kr. 485.000 inkl. moms

Add to my wishlist

Loyalty program By buying this product you can collect up to 2950 reward points as a voucher of kr. 17.700. Your reward points.Josef Winkler Ferlach eksisterer ikke i dag (ophørt pga alderdom), men familien Winkler et et af Ferlachnavnene, hvor kejsere, konger, aristokrati og industrimagnater har ladet luksusvåben fremstille i århundreder.  Dette er et våben der i dag er 18-24 måneders leveringstid på og en pris på omkring 500.000,- Det laves kun af få i Ferlech. Ydermere er kombinationen ekstrem svær at fremstille o/u haglløb 16/16-70 ejector, dobbeltriffel 30-06/30-06 ejector og bochbüchsflinte 16/70-30-06 ejector - samme forskæfte til alle løb - og kræver uanet tilpasning.

Et våben der måske kun findes 10-20 stk i hele verden.  Med Skandinavisk beskedenhed har rigmanden Jonas Joansson Norrkøbing bestildt dette våben med noget af det dyreste der kan laves for penge uden at virke pralende, men uden de helt overdekorerede graverings og skæftearbejder som Ferlach er kendt for, men med ekstreme detaljer som ægte o/u sidelås med signalstifter, kronhjort, råvildt og elg gravering, luksus kolbetræ med de dyreste netskæringer der findes plus Pachmayr rekylebagkappe, aftrækkerbøjlen i horn, guldaftrækkere - alle skruer er graverede og hvert enkelt løb er fremstillet specielt med rillede sigteskinner og drivjagt kærv & korn sigter med solbrydningsvirkning. Håndlavet. Løbene er monoblock - det laves så at sige ikke mere - lavet ud af et stykke jern.

Snelle fremadstukket på foreste aftrækker - husk ægte sidelås o/u mekanisme hvor toplukkernøglen gar et lille guld monogran, og jo er lavet så tværbolten ikke kan ses før den åbnes  

Dobbeltriflen med ejector er Suhler einhak monteret med en Hensoldt (Zeiss, og navnat bruges stadig på militær Zeiss produkter) 2 3/4 X til drivjagt med sigte 1. Fineste præcision med 13 g V'ulkan og RWS 11,6 Brennecke.

Kombinationsløbet med ejector er EAW einhakmonteret med 1-4x24 Norconia med lyspunkt - oprindelig passer einhakmontagen på begge løb.

Haglløbet 16+16 er dog uden guldbelægning på ejectorerne.

Generel stand - fremragende - dog ses brugsspor på våbnene - en 100 % renovering til ny stand er mulig og vil koste i området af 25.000 incl. renovering af kuffert - hvilket dog jfr. nuværende ejer fratager våbnet sig klassiske elegance og patina. Alt fungerer som ved levering ca. 1960.

Monoblok løb og lås med o/u sidelås er så uoverkommeligt dyrt og vanskeligt at lave at måske kun 10 bøssemagere i verden giver sig i kast med sådan en opgave. Der er simplethen lettere og nemmere ting at tage sig til på et arbejdende værksted - unikt - en ener.

Alligevel fremtræder våbnet beskedent og har været i jævnlig brug uden nogen slitage. 

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682