jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

Winchester 400 Legend o/u - 12/70 Vintage Jagt-Flugtskydning

Der er nok ikke lavet bedre Winchester o/u en disse fra KFC Japan, Kodensa-Kawaguchika Cooperation i Japan, de var så gode at vandt mesterskaber verden over. Under denne lå Supergrade og andre. 

Køb dig et verdensklasse brugt gevær 

Flere detaljer

Nedsat pris!
kr. 3.995 inkl. moms

kr. 6.400 inkl. moms

Add to my wishlist

Loyalty program By buying this product you can collect up to 39 reward points as a voucher of kr. 234. Your reward points.Singletrigger på foreste aftrækker, dobbeltaftrækker på anden - et genialt mekanisk system der ikke kan gå i stykker.  Ejector.

W-400 har en lille smuk udført træ reparation på v side af forskæftet - lakken er taget af og skæftet står meget flot med patina.

 

71 cm løb i åbne boringer, 38,5 cm kolbe i traditionelt Winchester lak, men den tan man jo tage af og pudse kolben op om nogle tudinde skud hvis man har de lyster, som den er er det en klassisk o/u med ejector løbsvælger - alt til jagt og den falder helt, helt sublimt som en drøn med kæmpe balance. 

 

vintage - brugt top-kvalitet

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682