jagtdanmark.dk

Kategorier

Nyhedsbrev

Leverandører

Hvad er Vintage Våben - det er kvalitet og ædelt genbrug.

Hvad er Vintage Våben - det er kvalitet og ædelt genbrug.

VINTAGE VÅBEN !

Louis Voutton, Lafite, Chanel, Bentley, Morgan, Zeiss, Rolls-Royce, Sauer, Gucci, Cartier, Rolex, m.fl.

kvalitet, der har fået patina men ældes med skønhed. Kvaliteten holder langt langt efter andre ting er på lossepladsen.

Mange våben og jagtudstyr er vintage, hvor ejer glæden er stor.  

Flere detaljer


kr. 100 inkl. moms

Add to my wishlist

Loyalty program By buying this product you can collect up to 1 reward points as a voucher of kr. 6. Your reward points.Vintage er moderne genbrug af top kvalitet

I dag, hvor alt er Blaser med plastikskæfte, Tikka med franskbrød-stor lyddæmper, tyrkiske geværer sælges til toppriser, kinesiske tøjfabrikker sælges 20 X prisen med et opreklameret mærkenavn, gummistøvler i elendig kvalitet konkurrerer med håndlavede Aigle & Le Chameau til samme pris - er der faktisk et stort lækkert uudnyttet marked for vintage.

 

Kvalitetsvåben og udstyr der i forvirringen ikke skeles til, ingen ved eksisterer, ikke er syntetiske bryster/metoo/#trump/facebook/justinB/forurening/veganer/syntetic/nutid - men fortaber sig i traditioner og klassisk kvalitet. Disse ting er glemt af jægeren.

Måske fordi jagt er så meget urinstinkt, at man tror på den nyste medicinmand i TV, eller den flintesmed der har størst hule eller er man blot computerforvirret så man ikke har tid. 

 

Vintage Våbnene forputter sig uset på den dårligste plads på trods af det er så ultra meget bedre end CNC maskineres på sekunder, pustes op med reklame og kendisser løber rundt med.

Der er måske en gammel vintage Victor Sarasqueta, Winkler, Fansoj, FN, en original Steyr-Mannlicher-Schönauer, er Sauer 90, en Sako Vixen, en Schmidt & Bender, Purdey, Holland & Holland, 3-ringet Sauer, Heym.  

Vintage fra Suhl, Liege, London, Ferlach, Hartford ikke at glemme Gardone med verdens ældste våbenfirma og familiedynasti.

Tradition, kvalitet, elegance fra en smukkere tid, hvor jagt var naturligt, ikke regulering, kvinder var romantiske, vin var på flaske og picknikken foregik i skoven, safari var i telt, bilen havde trådhjul, krudt kunne høres, hundene glammede, fasanerne blev spist som en delikatesse og en grævling hed en BROK -  

Vintage kan man få endnu - vi lukker dig ind i en verden af tradition og topkvalitet - tilmed til at betale.    

10 % fra det virkelige liv - genoplivet som buejagt med duft af røg og skov.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /customers/2/d/8/jagtdanmark.dk/httpd.www/modules/epay/epay.php on line 682